Notenpasta’s

Online Notenpasta’s Bestellen - The Nuthouse

The Nuthouse is dé plek voor alles wat met noten te maken heeft. Hier vind je de hoogste kwaliteit noten, en de meest pure notenproducten. Uiteraard heeft The Nuthouse ook een smakelijke en zeer goede lijn notenpasta’s. Deze notenpasta’s zijn heerlijk om op tafel te serveren tijdens de lunch, of om de dag direct voedzaam en vol energie te beginnen bij het ontbijt. Daarnaast kan bijvoorbeeld Tahin ook goed dienen als basis voor gerechten als humus, satésaus of andere gerechten uit de Indonesische keuken. In onze notenpasta’s proef je in ieder geval de natuurlijke origine van de noot, en word je verblijd met een volle en pure smaak. Notenpasta is ontzettend gezond én enorm makkelijk te serveren.
  • Notenpasta’s zijn kerngezond, bestaande uit fijngemalen noten heb je alle gezondheidsvoordelen van noten ook in de pasta’s!
  • Notenpasta’s zijn de ideale toevoeging voor het dieet van veganisten en vegetariërs
  • Nuthouse verkoopt alleen natuurlijke notenpasta’s van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak
The Nuthouse biedt verschillende soorten notenpasta’s, welke allemaal tevens perfect passen in een glutenvrij dieet. De verschillende notenpasta’s worden gemaakt met noten uit de landen waar we de hoogste kwaliteit noten vinden. We voegen geen suikers toe, zo is onze huisgemaakte pindakaas bijvoorbeeld voor 100% gemaakt van pinda’s! Ook de schillen, die hun eigen authentieke smaak en kracht hebben worden verwerkt in de notenpasta’s van The Nuthouse.

Zijn notenpasta’s gezond?

Jazeker! Notenpasta’s worden zelfs vaak als superfood gezien. Dat komt omdat je alle gezondheidsvoordelen van de ‘normale’ noten natuurlijk ook in de pasta’s hebt. Onze notenpasta’s bestaan immers uit fijngemalen noten. Dit geeft de pasta’s een hoge voedingswaarde met enkel gezonde plantaardige vetten. Afhankelijk van het soort notenpasta dat je graag eet heb je daarnaast nog allerlei specifieke gezondheidsvoordelen. Maar over het algemeen:
  • Verlagen notenpasta’s de cholesterolspiegel, en beschermen zodoende tegen hartziekten
  • Bevatten notenpasta’s gezonde omega-3 én 6 vetzuren, welke in ander voedsel moeilijker te vinden zijn
Er is nog wel eens wat discussie over de gezondheid van notenpasta’s, omdat er ook vaak suiker en zout aan de pasta’s wordt toegevoegd. Bij The Nuthouse is dat echter niet het geval, al onze pasta’s worden geproduceerd zonder toevoegingen. Je kunt de notenpasta’s van The Nuthouse dus zorgeloos aan je kinderen serveren!

De notenpasta’s van The Nuthouse

Bij The Nuthouse vind je exclusieve notenpasta’s. Deze notenpasta’s vind je niet zomaar op de markt (tenzij je bij onze kraam langs komt) of in de winkel. Daarom stellen wij je graag voor aan de topkwaliteit notenpasta’s van The Nuthouse. Naast notenpasta’s leveren wij overigens ook rauwe en geroosterde Tahin! Maak kennis met:

Online amandelpasta kopenAmandelpasta met schil

Onze amandelpasta met schil wordt bereid naar recept van Alain Caron. Alain Caron is een chef-kok afkomstig uit Frankrijk die hier in Nederland onder andere naamsbekendheid kreeg als jurylid voor het Net5 programma ‘Masterchef’. Zijn kookkunsten hebben de restaurants waarvoor hij werkt verschillende Michelin sterren opgeleverd. De amandelpasta die wij aanbieden is dan ook niet te versmaden. Simpelweg ontzettend lekker, en uiteraard supergezond. Amandelpasta is namelijk een uitstekende bron van vezels en zit tevens bomvol vitamine E. Daarnaast staan noten erom bekend goed te helpen bij het behouden van je gewicht. Maar daar houdt het nog niet op, want amandelpasta kan ook geweldig verwerkt worden in gerechten. Wat dacht je van een lekkere curry bijvoorbeeld?

Online Gomasio The NuthouseGomasio

Naast onze notenpasta’s kan je bij The Nuthouse ook andere speciale smaakmakers vinden, zoals onze Japanse Gomasio. Gomasio bestaat uit sesamzaad (Goma) en niet meer dan zeven procent zeezout (shio). Het geelbruine sesamzaad wordt eerst licht geroosterd en vervolgens gemalen met een vijzel, waar ook het zeezout toe wordt gevoegd. Gomasio neemt momenteel toe in populariteit, en doet in steeds meer keukens zijn intrede. Zo wordt het regelmatig gebruikt als vervanger voor zout. Gomasio kan je heerlijk toevoegen aan salades, soep of graangerechten. Maar je kan het ook gebruiken als beleg voor op de boterham! In warme gerechten wordt Gomasio vaak voor het opdienen toegevoegd aan het gerecht. Experimenteer er zelf eens mee!

Online Hazelnotenpasta KopenHazelnotenpasta met schil

Naast pindakaas en amandelpasta is ook hazelnotenpasta al tijden in hoge mate populair in Nederland. Wij kennen het vooral van de Nutella pasta, die al sinds jaar en dag een grote favoriet is onder kinderen. Het grote verschil met de Nutella hazelnootpasta en de hazelnootpasta van The Nuthouse is uiteraard het feit dat onze pasta veel natuurlijker geproduceerd wordt en er niet wordt gerommeld met suiker, zout of andere vreemde stoffen en smaakmakers. Als je je kinderen dus echt een plezier wilt doen, serveer ze dan onze gezondere hazelnotenpasta in plaats van Nutella! Deze smaakvolle pasta is wederom bereidt naar recept van Alain Caron.

Online Pindakaas KopenPindakaas

De pindakaas van The Nuthouse is onze persoonlijke trots. Deze pasta wordt namelijk door onszelf bereidt! De 100% pindakaas is dus huisgemaakt, van de lekkerste vliespinda’s. Deze vliespinda’s worden eerst gebrand, en vervolgens door onszelf gedraaid tot een overheerlijke pindakaas. Verser en puurder dan deze pindakaas zal je niet snel tegenkomen. Onze vliespinda’s zijn afkomstig uit China, en vergis je niet, want als het om pinda’s gaat is het ‘made in China’ juist een kwaliteitsmerk! Deze vliespinda’s zijn namelijk ontzettend lekker en hebben een optimale structuur om verwerkt te worden tot onze 100% pindakaas. Bewaar deze pot smeuïge pindakaas buiten de koelkast, waar ze een half jaar houdbaar blijft.

Online Tahin KopenRauwe en geroosterde Tahin

Naast de notenpasta’s biedt The Nuthouse ook spreads die gebaseerd zijn op zaad, zoals onze rauwe en geroosterde Tahin oftewel: sesampasta. In tegenstelling tot de oer-Hollandse pindakaas kennen we Tahin uit het Midden-Oosten, waar de heerlijke sesampasta regelmatig wordt verwerkt in bijvoorbeeld humus. Tahin kan daarnaast ook gegeten worden als beleg op brood. Tahin is een grote bron van eiwitten, calcium, vitamine B en antioxidanten. Een echte superfood dus. Onze Tahin is ook bereidt naar recept van niemand minder dan Alain Caron, en past ideaal in het dieet van mensen die in droge spiermassa aan willen komen door de combinatie van eiwitten en het lage caloriegehalte. Ben je benieuwd hoe Tahin smaakt als beleg? Probeer de topspread dan zelf eens uit!