Bakproducten

Online Bakproducten Bestellen - The Nuthouse

The Nuthouse heeft alles op het gebied van noten, dus ook exclusief bakmeel op een notenbasis! Hiermee kun je gerechten bereiden met een authentieke notensmaak die de basis vormt voor bijvoorbeeld taarten, cupcakes of macarons. De op noten gebaseerde bakmeel vormt een gezond alternatief voor de normale tarwemeel, en zeker voor mensen die een glutenvrij dieet volgen is deze bakmeel praktisch onmisbaar in de keuken. Ons notenbakmeel vernieuwd je kookwijze. Experimenteer met nieuwe smaken, het bakken van unieke gerechten en bovendien een zeer voedzame en gezonde notenbasis met ons bakmeel.
  • De noten die gebruikt worden voor ons bakmeel en bakproducten komen uit de beste streken
  • Notenbakmeel is ideaal voor een glutenvrij dieet en voor veganisten
  • Onze noten worden duurzaam en eerlijk geproduceerd, zo is ons bakmeel is palmolie vrij!
  • Alleen de allerbeste kwaliteit bakproducten voor jou, zoals je dat van The Nuthouse gewend bent
Naast bakmeel hebben wij ook andere bakproducten die je gerechten kunnen versieren en voorzien van een extra lekkere smaak. Deze bakproducten, zoals kokossnippers of amandelschaafsel kan je tevens ook rauw toevoegen aan bijvoorbeeld je ontbijt. Zo begint je je dag direct extra gezond en met extra energie voor een optimale start!

The Nuthouse garandeert kwaliteit in bakmeel

Wij willen jou het hoogste kwaliteit bakmeel aanbieden. Daarom maalt The Nuthouse zijn bakmeel zelf. Dit kan je terugzien aan de prachtige structuur van ons bakmeel, waar geen verfijnde maalmachine aan is toegekomen. Zo word je hier en daar verrast door een grof stukje noot, die bewijst dat het bakmeel eigenhandig gemaald is. De noten die wij gebruiken voor ons bakmeel komen tevens van natuurvriendelijke leveranciers. Zo zijn onze producten palmolie vrij en natuurlijk. Dat houdt in dat wij geen suiker toevoegen aan onze bakproducten! Bij The Nuthouse vind je eerlijke, smaakvolle en natuurlijke bakproducten, zodat je kunt koken met de beste kwaliteit meel op het web!

Notenbakmeel is dé gezonde keuze!

Bakmeel met een notenbasis heeft enkele grote gezondheidsvoordelen die andere soorten bakmeel niet of in mindere mate hebben. Door notenbakmeel te gebruiken kook en bak je dus niet alleen met een exclusieve smaak, maar kies je ook voor de meest gezonde bakoptie die er beschikbaar is. Zo zien we de volgende verschillen en positieve gezondheidseffecten in bakmeel op notenbasis ten opzichte van gewoon bakmeel (zoals tarwemeel):
  • Minder koolhydraten (tot onder 25% t.o.v. gewoon bakmeel)
  • Gezonde onverzadigde vetten in notenbakmeel
  • Notenbakmeel heeft een hoog eiwitgehalte (tot bijna 25 gram op iedere 100 gram)
  • Bevat veel gezonde mineralen en is talrijk in vezels
Tevens zorgt notenbakmeel voor een verzadigd gevoel dat langer aanhoudt dan het geval is bij gewoon bakmeel. Door het gebruik van het bakmeel uit onze webshop heb je dus minder snel behoefte aan een volgend eetmoment! Dat maakt het notenbakmeel ook een aantrekkelijke optie voor mensen die graag gezond afvallen.

Maak kennis met de bakproducten van The Nuthouse

De bakproducten die The Nuthouse aanbiedt zijn niet de alledaagse bakproducten die je bijvoorbeeld in de supermarkt tegenkomt. Daarom stellen wij jou graag voor aan onze bakproducten, zodat je precies weet wat de unieke eigenschappen van bijvoorbeeld het hazelnootmeel is, en in welke gerechten dergelijk meel goed tot zijn recht komt.

Online Amandelmeel KopenAmandelmeel

Ons amandelmeel is afkomstig van de lekkerste amandelen die er zijn: de Spaanse amandelen. Deze noten worden geblancheerd (kort gestoomd) zodat het bruine velletje eraf valt. De prachtige roomwitte noot blijft vervolgens over, en deze nooit kan perfect gebruikt worden in allerlei bakproducten: van brood tot taart maar ook in bijvoorbeeld pannenkoeken. Wil je inspiratie opdoen voor een lekker gerecht met amandelmeel? Bekijk onze recepten en blogs.

Online Amandelstiften KopenAmandelschaafsel & amandelstiften

Net als de amandelen in ons bakmeel komen deze amandelen uit Spanje. In Valencia worden ze geplukt, en dankzij The Nuthouse heb je nu de unieke kans om deze amandelschaafsel- en stiften te bestellen en zelf te gebruiken in jouw gerechten. Deze bakproducten zijn geweldig om je taarten, kransjes of koekjes mee te versieren. Maar je kan ze ook gebruiken als vulling in vlees- of vis gerechten, of even bruinbakken om vervolgens toe te voegen aan je salade!

Online Cashewnotenmeel KopenCashewnotenmeel

Cashewnotenmeel is bakmeel gemaakt van de overheerlijke cashewnoot. Het malen van de cashewnoten doet The Nuthouse zelf. Wanneer je dit cashewnotenmeel toevoegt aan je bakgerechten, komt de smaak door het roosterproces in de oven geweldig tot zijn recht. Cashewnotenmeel is daarom uitstekend te gebruiken voor koekjes, desserts en taarten, en wat dacht je van cashewnotenmeel in een dadelreep?

Online Hazelnotenmeel KopenHazelnotenmeel

Hazelnoten lenen zich perfect voor allerlei soorten gerechten. Ook het hazelnotenmeel wordt door The Nuthouse zelf gemaald. Hazelnotenmeel is ideaal voor alle soorten gerechten die in de oven moeten worden bereidt. Denk bijvoorbeeld aan koekjes of hazelnoten schuimgebak. Maar hazelnoten zijn ook heerlijk om over je dessert te strooien!

Online kokossnippers kopenKokosrasp & Kokossnippers

Onze kokos is knapperig, en afkomstig uit Indonesië of de Filipijnen. Zonder de kokos verder te bereiden kan je deze zo toevoegen aan je ontbijt, zo is kokos heerlijk voor in de granola bijvoorbeeld. De jonge kokos wordt eerst zorgvuldig gedroogd, en met name de kokosrasp is hét ingrediënt voor allerlei soorten snacks. Zo kan je ze gebruiken als paneermeel, toevoegen aan je garnalen of gebruiken in zelfgemaakte energy balls of bounty’s. Deze kokos is mits goed afgesloten een halfjaar houdbaar.

Online Pistachemeel KopenPistachemeel

Pistachenotenmeel is zeer karakteristiek van smaak. Dit bakmeel geeft jouw gerechten daarmee een extra interessante bite, en voegt bovendien ook nog enkele prachtige natuurlijke kleuren toe aan je baksels. Ook dit meel wordt door de Nuthouse zelf gemalen, en is een voortreffelijke basis van alle gerechten die in de oven gaan. Maar je kunt ons pistachemeel ook gebruiken voor andere hapjes, waaronder als topping voor over een gestoofde peer! Wees creatief met het notenbakmeel van The Nuthouse.

Online Walnotenmeel KopenWalnotenmeel

Tot slot stellen wij je graag voor aan een notenbakmeel die niet mag ontbreken aan onze lijst. Walnotenmeel, dit meel wordt gemaakt van de smaakvolle walnoten die met zijn omega 3-6 vetzuren ook een perfecte aanvulling vormt voor een veganistisch dieet. Walnotenmeel kan je gerechten tevens voorzien van een luchtige structuur, wat dit meel een ideale kandidaat maakt voor het bakken van bijvoorbeeld pizzabodems, brood of crackers!