Gedroogd Fruit

Online Gedroogd Fruit Kopen - The Nuthouse

Gedroogd fruit is hét perfecte alternatief voor snoep en heerlijk door Zuid-Europese of bijvoorbeeld Marokkaanse gerechten. Gedroogd fruit is zoet van smaak, kan je zo uit de hand eten en geeft je bovendien ook nog eens een flinke boost dankzij alle vitamines, mineralen én vezels. Gedroogd fruit kan daarom naast zijn rol als ultiem tussendoortje ook een perfecte aanvulling zijn op een gezond dieet. Bij The Nuthouse vind je gedroogd fruit van de hoogste kwaliteit. Ons gedroogd fruit:
  • Wordt duurzaam én eerlijk geproduceerd
  • Wordt met zorg verpakt en binnen 48 uur bij jou thuisbezorgd
  • Is 100% natuurlijk en afkomstig van de beste plantages
Kijk maar eens bij ons assortiment, hier vind je verschillende soorten gedroogd fruit die je op de markt wellicht niet eens tegenkomt, laat staan voor deze uitstekende prijs. The Nuthouse maakt het daarmee extra makkelijk voor je, want je hoeft niet meer naar de markt, maar krijgt de meest exotische soorten gedroogd fruit gewoon bij jou thuisbezorgd! Binnen enkele klikken kan je gedroogde manco, Incabessen of Turkse vijgen toevoegen aan je winkelwagen. The Nuthouse is daarmee niet alleen de ideale plek voor noten en pinda’s, maar ook voor al je gedroogde fruit.

Gedroogd fruit: lekker én gezond

De ouderwetse combinatie ‘lekker en gezond’ komt weer geheel tot leven door de exotische zuidvruchten van The Nuthouse. Wie hield er als kind nou niet van een lekker doosje rozijnen? Dat de smaak van deze unieke fruitsoorten natuurlijk, zoet en niet te weerstaan is moge duidelijk zijn. Maar wist je ook dat gedroogd fruit unieke positieve effecten heeft voor je gezondheid? Kijk maar eens naar deze voordelen:
  • Gedroogd fruit is talrijk aan vezels, en vezels zijn zeer goed voor de hart- en bloedvaten en onmisbaar voor de stoelgang
  • Gedroogd fruit is een uitstekende bron van antioxidanten. Deze antioxidanten hebben een protectieve werking op het goede cholesterol, en functioneren zodoende als onstekingsremmers
Tevens bevat gedroogd fruit verschillende vitamines, zoals vitamine B1 en B6. En wist je dat gedroogd fruit ook foliumzuur, ijzer, magnesium, koper en kalium bevat? Voeg wat gedroogd fruit toe aan je ontbijt of toetje en je doet je lichaam een groot plezier. Of maak er een lekkere tuttifrutti mix van en zet deze op tafel voor je kinderen. Tevens kan je gedroogd fruit lang bewaren, waardoor je je niet zoveel zorgen hoeft te maken over het bederven zoals dat wel het geval is bij vers fruit.

Het gedroogde fruit van The Nuthouse

Op onze website vind je verschillende exclusieve soorten gedroogd fruit. Wij stellen je graag voor aan de wonderlijke gedroogde vruchten afkomstig uit allerlei verschillende landen en werelddelen.

Online Zure Abrikozen KopenOngezwavelde Turkse abrikozen, Gezwavelde abrikozen & Zure abrikozen

The Nuthouse heeft verschillende soorten gedroogde abrikozen. De gezwavelde gedroogde abrikozen zijn na het plukken behandeld met zwavel, wat ze vrij maakt van bacteriën, insecten én er tevens voor zorgt dag de vruchten langer houdbaar zijn. Artsen adviseren om voor het ontbijt vier á vijf gedroogde abrikozen te eten, het hoge kaliumgehalte kan namelijk een bloeddrukverlagende werking hebben! Tevens hebben we ook onbehandelde Turkse abrikozen en zure abrikozen in ons assortiment, voor de liefhebber van abrikozen met een alternatieve bijzondere smaak.

Online Blauwe Jumbo Rozijnen KopenBlauwe & Gele jumbo rozijnen

Deze jumbo rozijnen zijn extra groot! Rozijnen zijn één van de meest bekende soorten gedroogde fruit. Als kind aten we ze al, en nog steeds zijn rozijnen een onweerstaanbare klassieker uit ons assortiment. Zowel blauwe als gele rozijnen zijn afkomstig van de gele druif, en verkleuren tijdens het droogproces. Rijk aan antioxidanten en vitamine b beschermen deze heerlijke rozijnen ons lichaam!

Online Gedroogde Appeltjes KopenGedroogde appeltjes

Appeltjes eten we wat minder vaak als gedroogd fruit, maar zijn razend populair als vers fruit. Gedroogd kun je deze appeltjes echter langer bewaren, en geven een perfecte boost alvorens je bijvoorbeeld gaat sporten. Daarnaast zijn deze gedroogd appeltjes enorm smaakvol, en dus ideaal als je gezond wilt afvallen maar toch een beetje wilt genieten van een lekkere zoete smaak!

Online Gedroogde Cranberries KopenGedroogde cranberries

Wij hebben verschillende soorten gedroogde cranberries, namelijk zowel Hollands als natuurlijk gezoet. Deze gedroogde cranberries hebben een geheel eigen smaak. Tevens zijn cranberries een echte bom van vitaminen. Vitamine C, E, B1, B2, B5, B6, B11 én K kan je in deze wonderlijke vrucht terugvinden. Daarnaast staan cranberries erom bekend dat ze goed werken tegen blaasontsteking. Een natuurlijk geneesmiddel dus!

Online Incabessen KopenIncabessen

Incabessen komen veelal voor in Zuid-Amerika. Deze exotische vrucht is met zijn zoetzure smaak tevens rijk aan eiwitten! Een perfecte vrucht dus om te nemen na het sporten, aangezien eiwitten een belangrijke rol spelen in de spieropbouw. Daarnaast bevat de Incabes de stof pectine, een heilzame stof die cel mutatie tegengaat en zo een preventieve werking heeft tegen bijvoorbeeld kanker.

Online Kristal Gember KopenKristal gember

Onze kristal gember plakjes zijn een favoriet uit het assortiment. Gember is namelijk bekend om zijn pittige smaak, en is een enorm populair kruid in de keuken. In deze gedroogde en gesuikerde vorm kan je de kristal gember plakken echter ook nuttigen als snack! Tevens past kristal gember ook zeer goed in cakes en taarten. Gember staat ook bekend als een zeer bevorderend kruid voor de spijsvertering.

Online Mango KopenNatuurlijk gezoete mango

De heerlijk zoete mango is een allemansvriend. Deze mango is afkomstig uit Ghana, en is met mangosap gezoet. Kinderen zijn dol op deze heerlijke mango plakken en in gedroogde vorm maken ze al het snoep overbodig. De gedroogde mango vormt tevens een grote bron voor vitamine C.

Online Medjoul Dadels KopenMedjoul & Sukkary dadels

The Nuthouse heeft ook enkele soorten dadels in de aanbieding, namelijk de Medjoul en Sukkary dadels. Deze dadels zijn een delicatessen, en direct afkomstig uit Israël (Medjoul) en Saudi-Arabië (Sukkary). Deze bijbelse en zeer smaakvolle vrucht is dankzij zijn snelle levering zeer zoet, dus wij voegen nooit extra suiker toe aan onze overheerlijke dadels.

Online Moerbeibessen KopenMoerbeibessen

Gedroogde moerbeibessen worden gezien als een echte superfood. Onze moerbeibessen zijn afkomstig uit Turkije, en zitten vol verassende gezondheidseffecten. Zo zijn moerbeibessen goed voor het zicht, ondersteunen ze de hart- en bloedvaten en zijn ze rijk aan vitamine C en ijzer. De honingachtige moerbei bes kan daarom niet ontbreken aan ons assortiment.

Online Gedroogde Pruimen Zonder Pit KopenGedroogde pruimen zonder pit

De gedroogde pruimen zonder pit zijn lekker makkelijk om op te eten. Deze bijzondere vrucht is afkomstig uit Chili, en kent ook een aardige lijst met niet te onderschatte effecten. Zo bevatten ze naast hun vezels meer dan 15 verschillende soorten vitamines en mineralen! Ze helpen in het verlagen van de bloedsuikerspiegel en bevorderen de botgezondheid.

Online Turkse Vijgen KopenSpaanse babyvijgen en Turkse vijgen

Vijgen vormen een heerlijke aanvulling op bijvoorbeeld een kaasplankje of in de salade maar zijn ook op zichzelf een belonende snack. De Spaanse babyvijgen zijn klein van formaat, terwijl de Turkse vijgen flink zijn van omvang. Binnen het gedroogde fruit blinken de vijgen uit in hun bron van vezels.