Walnoten

Online walnoten bestellen - The Nuthouse

Walnoten, een grote favoriet onder de Nederlanders én een grote favoriet van The Nuthouse zelf. Dit heerlijke nootje maakt ieder ontbijt of salade rijker, is heerlijk om zo uit de hand eten én zit boordevol gezonde voedingsstoffen. De walnoten van The Nuthouse krijg je altijd rauw, het nootje is perfect zoals deze uit zijn dop komt. Onze Chileense walnoten hebben tevens de volgende kwaliteiten:

  • De nootjes zijn perfect voor veganisten, als gezonde aanvulling op hun dieet.
  • De walnoten worden duurzaam geproduceerd, en zijn palmolie vrij!
  • Wij voegen geen suiker toe aan onze walnoten
  • Deze noten zijn tevens glutenvrij

The Nuthouse helpt jou graag aan je dagelijkse gezonde portie walnoten. Zoals je kunt lezen vinden wij het belangrijk dat onze noten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Deze noten worden dan ook duurzaam geproduceerd, om de ecologische afdruk zo klein mogelijk te houden. Wanneer je jouw walnoten bij The Nuthouse bestelt profiteer je van de volgende voordelen:

  1. Een prettige service, vanwaar onze hoge klantenbeoordeling
  2. Noten keurig verpakt en binnen 48 uur bij je bezorgt
  3. Gratis bezorging vanaf 35 euro bestelling!

Maak kennis met de beste en de lekkerste: de Chileense walnoot

Bij The Nuthouse krijg alleen het beste van het beste, daarom bieden wij exclusief de walnoot die alom geprezen wordt als de lekkerste en van hoogste kwaliteit binnen zijn categorie. De Chileense walnoot is afkomstig uit Zuid-Amerika, en smaakt heerlijk vol, enigszins zoet en lekker romig. De prachtige noot is licht van kleur, heeft een prettige structuur en een mooie verfijnde vorm. Probeer deze walnoot zelf en ervaar het verschil!

> Je kunt onze Chileense walnoot gepeld krijgen in kwartjes walnoot, als halve walnoot en zelfs als walnotenmeel! Kan je geen genoeg krijgen van de walnoot? Probeer dan onze walnoten-muesli!

Bestel online walnoten the nuthouse

Geen noot zoals de walnoot

Dat noten – en zeker rauwe noten – gezond zijn is geen nieuws meer. Onderzoek na onderzoek en blog na blog tonen aan dat noten een enorm positieve invloed hebben op de gezondheid. Maar walnoten spannen de kroon, deze noten zijn de ‘superfoods’ van ons assortiment. Zo bevatten ze omega-3 vetten, vitamine E en vitamine B6, magnesium, kalium, koper, zink, gezonde vezels en nog veel meer. Wanneer je deze stoffen toegediend krijgt levert dat nogal wat fijne effecten voor je lichaam en geest op. Met andere woorden: terwijl jij geniet van de heerlijke smaak van de walnoot word je met iedere hap gezonder! Maar wat doen walnoten dan precies? Dat lees je hieronder:

De verrassende gezonde effecten van superfood walnoot

Walnoten hebben naast het lichaam ook een positieve werking op de hersenen. Hoe kan het ook anders? Het smakelijke nootje lijkt bijna één op één een miniatuur model van onze grijze massa. Met name het hoge gehalte vitaminen, mineralen als magnesium, en de omega-3 vetzuren bevorderen de werking van onze hersenen. Dit komt omdat deze stoffen functioneren als bouwstenen voor de hersencellen, en de communicatie tussen de zenuwcellen optimaliseren. Gevolg? Je wordt minder snel vergeetachtig én je concentratie blijft op peil! Walnoten zou je dus prima tussen het werken door kunnen eten om zowel je brein als je lichaam te voorzien van de ideale boost.

Antioxidanten

Walnoten bezitten veel antioxidanten, ook in vergelijking met andere noten. Deze antioxidanten hebben een beschermende werking voor je lichaam omdat ze zogenaamde ‘vrije radicalen’ bestrijden. Deze vrije radicalen zijn stoffen die je cellen schaden kunnen toebrengen.

Stress? Eet een walnoot!

Walnoten hebben een positief effect op de bloeddruk. Mede om deze reden helpen walnoten in tijden van stress om de stressreactie wat in te perken. Dit komt ook weer door die onmisbare omega-3 vetten. Een gebrek hieraan kan leiden tot geprikkeldheid, woede en hyperactiviteit, wat de regulerende functie van de walnoot verklaard.

Neem een slaapnootje!

Een ander verrassend en uniek effect van de walnoot is dat walnoten je ook kunnen helpen bij het vinden van een fijne nachtrust. Zo bevatten walnoten melatonine, en melatonine staat ook wel bekend als het ‘slaaphormoon’. Melatonine reguleert namelijk de slaap, en helpt ook bij het in slaap vallen zelf. Neem daarom altijd een zakje walnoten van The Nuthouse mee op reis!

Voorkomen van kanker

Een ander enorm krachtig effect van de walnoot zit ‘m in het vermogen van de noot om de ontwikkeling van kanker te stremmen. Dit komt door de zogenaamde fenolen in de walnoot en ook door de antioxidanten. Vanaf 100 gram per dag hebben walnoten een aangetoond remmend effect op het ontwikkelen van kankercellen bij zowel prostaatkanker als borstkanker.